5e Januari 2014

Hej! Ja, det fungerar inte att skriva i denna blogg varje dag, men det spelar ingen roll alls faktiskt. Söndag, sista dagen på vecka ett i Januari 2014. Jag har varit troll denna vecka, vilket innebär kaffekokning på hög nivå, (vi dricker sjukt mycket kaffe här) plocka in och ut diskmaskinen och gå ut med soporna samt laga mat på lördag och söndag. Igår gjorde jag och hon som var troll med mig lax i ugn med sweetchili eller nått liknande på, också sallad till det. Sjukt gott. Idag blev det tacos. Men innan tacos intaget så åkte jag och tre till med in på byn. En tjej solade på gymmet och jag sprang på löpbandet, gud vad jobbigt det var. Men nu jäklar är det nya tag, så är det bara! Det är slut på go fikat och godis mitt i veckan. Regelbunden träning och nyttig kost står med på mitt schema nu. Och man måste följa schemat, jo så går det till här i stora huset som jag befinner mig i. Jag måste även börja komma igång mer med fas arbetet. Kämpa mig igenom allt, läka sakta men säkert. Jag brukar tänka såhär att detta bara är en fas i mitt liv, ett kapitel på fyra månader. Sedan fortsätter jag med nästa kapitel i mitt liv. Jag ska inte ge upp. Vi får ibland på gruppen papper med väldigt tänkvärda ord att lära och leva efter. Vi fick i veckan ett papper med dessa punkter på;
 
* Jag är lugn och självsäker * Jag är framgångsrik och lycklig * Mitt självförtroende blir bättre och bättre för varje dag * Jag klarar allt jag tar mig för * Jag uppskattar alla i min omgivning * Jag gillar mig själv * Jag älskar utmaningar och utvecklas med dem * Jag är glad och positiv * Jag har lätt för att skratta.
 
Man ska stå framför spegeln och säga dessa saker högt för sig själv, två gånger om dagen. Erica, en av de tre som har grupp med oss sa, av egen erfarenhet, att detta faktiskt hjälper! Att man på något sätt lurar sin hjärna att tänka dessa saker om sig själv och sin omgivning. För, detta är ett pågående arbete i huvudet. Eller vad man ska säga. Jag ska i alla fall köra stenhårt på detta! Har satt upp alla papper vi får på min garderob och just detta papper sitter på spegeln så jag som sagt ska se mg själv säga dessa punkter.
 
Jag känner mig nöjd idag. Jag känner mig glad men ändå på något sätt nervös. Tror det är det att jag håller på med fas 1, berättelsen om mig liv. Det är inte lätt alls att försöka skriva ner hela sitt liv, bra som dåliga stunder. Eller, glada och fina kapitel samt helvetes jävla jobbiga kapitel i mitt liv, kan jag nog säga. Jag har sovit jättedåligt nästan hela veckan, så många tankar som snurrar runt. Nej jag har ingen riktig ro i kroppen känner jag. Men jag ska försöka vara positiv och inte gräva ner mig i saker, som jag alltid gör. Jag ska ta det som det kommer och göra mitt bästa. Det får vara nog med besvikelse, skuld och en längtan bort från mig själv nu tänker jag. Jag ska jobba på det. Sådär, nu har jag lyssnat på Håkan när jag skrivit, så nu har jag stillat det behovet. Jag älskar Håkan Hellström om ni inte redan visste det. Jag tror han älskar mig med.
 
Jag hoppas att ni, min kära familj mår bra. Tänker på er och längtar efter er.
Joli.
 
 


Kommentarer
Ankan

Hej! Det glädjer mig å läsa, för de märks att du mår lite bättre! Även om jag fattar de ä jobbigt.. Fan jag ska oxå börja säga saker sådär till mig själv i spegeln få se, kan ju inte bli sämre av ne:-) låter go mat, jag ha börjat vv å räkna poäng. Gå sådär, ska väga på måndag, ha jag inte gått ner ngt då, blir jag antagligen jättebesviken å omotiverad.. Hoppas hoppas de funkar liite iaf några kilo ner. Varit på graven ikväll å skotta bort lite snö som vräkt ner. Å tände ljus. Själv. Önskade ni andra va närmare så man kunde följas ibland. Fast oftast tycker jag de ä skönast å fara dit själv faktiskt. Mysigt på nåt konstigt vis.. Min egen lilla stund för mig själv, å stå å fundera. Saga brukar följa ibland. Nora ha varit dit bara två ggr sen begravningen, men de få ta den tid de tar. Jag kommer inte pressa henne. Hon tänker nog på han ändå så själva "besöket" där ä inte de viktigaste. Hoppas de gå bra där för dig me de jobbiga arbetet om livet. Du kommer fixa de här gumz!! Kram

2014-01-10 @ 21:01:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0